Auto Advies Sharif

Haal- en brengservice: Weinig tijd? Wij halen uw auto op en brengen deze weer naar u toe.

Auto Advies Sharif helpt u graag met meerdere services!

Naast aankoopbemiddeling, auto import en auto verkoop heeft Auto Advies Sharif diverse services waarmee we u graag helpen. Diverse diensten waar men niet zo snel op zou komen,maar wij meerdere jaren ervaring mee hebben.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor meer informatie.

Tijdens de APK controleert een vakbekwame keurmeester partner van Auto Advies Sharif uw auto nauwkeurig op alle essentiële onderdelen. Deze zijn direct van invloed op de veiligheid van uw auto en hiermee op de verkeersveiligheid. Banden, remmen, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting, carrosserie, veiligheidsgordels: niets ontsnapt aan de deskundige blik van de keurmeester. Met speciale diagnoseapparatuur voert hij ook een uitlaatgastest om te meten of uw auto aan de wettelijke emissie-eisen voldoet. Verder controleert hij uw auto op eventuele vloeistoflekkage en checkt hij of de registratie van het voertuig in orde is.

Blinderen is het donkerder maken van uw autoruiten door middel van het aanbrengen van getinte folie. Door blinderen van uw autoruiten geeft u uw auto een eigen persoonlijke uitstraling. Tevens werkt de folie zon en warmte werend, ook voorkomt het inkijk van buitenaf. Doe een prijsopgave bij Auto Advies Sharif voor de exacte prijs. Dit verschilt per auto. Bij Auto Advies Sharif kunt u uw autoruiten op professionele wijze laten blinderen door middel van ruitfolie. Deze ruitfolie is te verkrijgen in verschillende tinten zodat altijd de juiste tint voor uw auto beschikbaar is! 

Kleinere beschadigingen kunnen wij enorm goed voor u behandelen en vaak is dit binnen dezelfde dag nog geregeld. Verder zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van beschadigde velgen. Beschadigde velgen door bijvoorbeeld stoepranden of degelijke kunnen wij snel en vakkundig repareren door middel van spot repair. Wij maken uw velg eerst schoon met een velgen zuur zodat al het vuil en vet verwijderd is, ook de remstofdeeltjes. Daarna schuren wij het beschadigde deel. Als het nodig is vullen wij het beschadigde deel op met 2 componenten aluminium. Daarna maken wij het beschadigde deel strak en zetten het in een beschermende primer. Dan word het beschadigde deel in de originele velg kleur gespoten en met een UV filter blanke laklaag afgespoten. Ook is het mogelijk om complete lelijke oude velgen weer als nieuw te maken.

Wij bieden de hoogste kwaliteit chiptuning aan met de beste service en maar liefst 5 jaar garantie. De software en hardware die wij gebruiken voldoet aan de hoogste eisen. Wij garanderen daarom ook dat de levensduur van de motor niet nadelig beïnvloed wordt. Chiptuning geeft een prestatiewinst tot wel 40% bij auto’s met een turbomotor en 9% bij auto’s zonder turbomotor. Voordelen van chiptuning zijn o.a.; meer vermogen en trekkracht, hogere topsnelheid, snellere acceleratie, auto rijdt comfortabeler, merkbare brandstofbesparing. Neem contact op met Auto Advies Sharif voor een prijsopgave.